Mam jeszcze mała sprawe do Admina - pojawia mi się okienko i komunikat... cos tam cos tam i albo 189 albo 190
Kasowałem juz ciasteczka, odświeżałem i... caly czas jest... pod IE
Bitels pisze:tak sie zastanowiłem ostatnio za przyczyna Pawcia (dołączył w styczniu b.r), co twierdzi, że się witał, ale nie bardzo można to sprawdzic, bo powitania z przed lipca odeszly w niebyt. To by znaczyło, że jak ktoś się tam kiedyś przywital, a potem cicho siedział, to juz i śladu nie ma po tym, wiec bedzie goniony drugi raz.
Wiem, że to pieroła, ale zastanawialem się czemu tych powitan nie ma. W sumie ludziska często coś tam o sobie piszą, można się po czasie cofnąć i zobaczyć kto zacz.
Ja tak nie mam. Wprawdzie używam tylko opcji: "zobacz posty nieprzeczytane" ale działa poprawnie. Czyli jeśli nie przeczytam (wyświetlę) za jedną wizytą, to przy następnej nie znikają.Buko pisze:Innym problemem jest zamieszanie w skrótach na protalu.
Klikając Zobacz posty nieprzeczytane mamy w rzeczywistości posty od ostatniej wizyty.
Analogicznie Zobacz posty od ostatniej wizyty wyświetla nam nieprzeczytane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości