Sugestie na to co poprawić dodać można by było
widzę, ze glowna kość niezgody tkwi w zlotowych fotach, To może dział "relacje z imprez" powinien być niewidoczny dla wszystkich poza osobiscie przez admina upowaznionymi userami? Pojawi się delikwent na zlocie, staje się hermetyczny i można mu pokazać, jak rozrabiał...
W sensie dostęp tylko dla bywalców zlotów...?

- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
kurnia, ale jest mnóstwo super fajnych fotek, które mają swoją historię. Po kilku latach pojawia się uśmiech na ryju oglądając je (np. seria na pomoście, Cezar na swojej byłej z flaszką w ręce, zela śpiący na motongu). Wiadomy jest, że wiele z nich się nie nadaje do publikacji i w 99% nie trafiają do netu. Nie popadajmy jednak w skrajności. FOTKI SĄ OK.
widzisz, ale po tym co ja napisałem jeśli ktoś dalej napisze cze!, to można już posądzić pana o złą wolę i te rzeczy które napisałeś. Teraz to nie wiadomo, czy nie wiedział, czy może nie internetowy itd. Ja bym chciał dać szansę wszystkim.
farba pisze:@Mariusz a może by przeprosić " kota" który ma wye...e na wszystkich i nie potrafi (bądź nie chce) się kulturalnie przedstawić
Nikt tu nie oczekuje wpisywania danych osobowych nr buta i kołnierzyka ale miło jest wiedzieć z kim się rozmawia .
widzisz, ale po tym co ja napisałem jeśli ktoś dalej napisze cze!, to można już posądzić pana o złą wolę i te rzeczy które napisałeś. Teraz to nie wiadomo, czy nie wiedział, czy może nie internetowy itd. Ja bym chciał dać szansę wszystkim.
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Dział techniczny wystarczy!mariuszdg pisze:Ja bym chciał dać szansę wszystkim.
Cezura zlotu, myślę, że jest dobrym pomysłem. Jak to powiedział kiedyś pewien Łomiankowiczanin: nie widziałeś człowieka, to nie wiesz czy jest git. I wicewersja oczywiście.
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
Działy typu "osobiste fotki" dostępne po uhermetyzowaniu się delikwenta, czytaj przybyciu na zlota czy innego spota. Dział techniczny, fun joke itp. po powitalni. Tak jest na wielu forach i ludzie żyją.
Chociaż patrząc w historii netu były przypadki, ze podział na bardziej hermetyczny i mniej kończył się drakami i padami, gdyż ludzie odchodzili i robili swoje fora. Via dvb-board i dvhk, dvb-z itp.(tv-sat), forum śląskich motocyklistów też miało jakieś przejścia w tej kwestii.....
Ale o tym musi zadecydować większość nie jednostki, gdyż będzie buba
.
Chociaż patrząc w historii netu były przypadki, ze podział na bardziej hermetyczny i mniej kończył się drakami i padami, gdyż ludzie odchodzili i robili swoje fora. Via dvb-board i dvhk, dvb-z itp.(tv-sat), forum śląskich motocyklistów też miało jakieś przejścia w tej kwestii.....
Ale o tym musi zadecydować większość nie jednostki, gdyż będzie buba

- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Skoro zainteresowani sa za tym, zeby ,,niezlotowi'' geb ich nie ogladali to nie ma co robic ankiety. Musze utworzyc grupe i ona bedzie miec dostep. Ale dzis nie umiem okreslic kiedy to zrobie. Bede sie staral prze Eurofestem.
Moze sie tak zdarzyc, ze przy tworzeniu grupy kogos pomine wiec w razie co prosze sie upomniec.
Moze sie tak zdarzyc, ze przy tworzeniu grupy kogos pomine wiec w razie co prosze sie upomniec.
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
Korek pisze:[..]
A co za różnica czy będzie on zalogowany czy też nie.
bo na przykład jest botem i co drugi post wkleja reklamę viagry?
Jeszcze należy zastanowić się czy siedem dni na powitanie powinno skutkować wyrzuceniem internauty ? Część osób jest na tyle nie śmiała, nie chce udzielać się na forum (postawa bierna ale może przemienić się z czasem w aktywnego użytkownika) lub jak przy każdej nowej "znajomości" poczytam i zobaczę o co chodzi oraz kto jest kto i hipotetycznie już ma coś napisać a tu: panu/pani już dziękujemy.
nie wyrzuceniem tylko nie wpuszczeniem.
i nad tym nie trzeba się zastanawiać: witasz się=stosujesz się do zasad, albo wypad. dziękuję, pozamiatane.
To forum nie posiada tysięcy użytkowników, więc radze ostrożność w podejmowaniu decyzji w "utrudnieniu" dostępu do forum.
myślisz, że komuś zależy żeby miało tysiące użytkowników?
prawie 100 userów na 324 ma datę ostatniej aktywności sprzed 3 lat.... i jakoś nikt od tego nie umarł.....
zrób trasę w paręnaście nieznanych motocykli i powiedz, że to ideał podróżowania

bye
balth
balth
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Dobra! Utworzyłem grupę: "Patologizujący się Degeneraci", do której to będę dodawał dotychczasowych uczestników co najmniej jednego zlotu.
Tylko ta grupa ma dostęp do for ze zdjęciami ze zlotów polskich jak i zagranicznych.
Proszę o kilka dni cierpliwości, powiedzmy do niedzieli włącznie. Później gdybym kogoś pominął proszę o info.
Kłaniam się Państwu.
Tylko ta grupa ma dostęp do for ze zdjęciami ze zlotów polskich jak i zagranicznych.
Proszę o kilka dni cierpliwości, powiedzmy do niedzieli włącznie. Później gdybym kogoś pominął proszę o info.
Kłaniam się Państwu.

- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
A mnie już widziało kilka osób z forum a gwiazdki nima to trzeba napić się wódki żeby była i jeśli coś mi wypadnie i na jesienny nie przyjadę a potem coś i na wiosenny to już nie mogę zobaczyć zdjęć z eurofestu
No nie wiem czy to sprawiedliwe ja na mini zlocie w Wagrowcu byłem chociaż każdy mógł przyjechać

No nie wiem czy to sprawiedliwe ja na mini zlocie w Wagrowcu byłem chociaż każdy mógł przyjechać

Ostatnio zmieniony wtorek, 21 maja 2013, 20:45 przez nit, łącznie zmieniany 1 raz.
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
nit pisze:A mnie już widziało kilka osób z forum a gwiazdki nima to trzeba napić się wódki żeby była i jeśli coś mi wypadnie i na jesienny nie przyjadę a potem coś i na wiosenny to już nie mogę zobaczyć zdjęć z eurofestu![]()
No nie wiem czy to sprawiedliwe ją na mini złocie w wagrowcu byłem chociaż każdy mógł przyjechać
... dura lex sed lex. Nie mazgaj się kulegen. Zawsze możesz poprosić wzorem mc o dwóch wprowadzających co za ciebie poręczą i może da się coś zrobić. A że chłopak z Łodzi jesteś to prezes jakoś cie może poprze....

.. a wódki i tak trzeba się napić!
Prawdziwy mistrz wygrywa zawsze.......