Tomson, no też właśnie o to pytałem z 2 czy 3 lata temu jak do N2 się przymierzałem. Bo były komentarze odnośnie takich egzemplarzy.
Przymierzałem też kilka dni temu w RRmoto Schuberty C5, i inne wszystko co na półce było szczękowe i integralne, no i jak za ostatnim razem jakościowo na moje N3 była lepsza. C5 szczęka większe luzy, szybka tak jak
Maciejka napisał o C4... Lka za małą o wiele, a XL latał jak żyd po pustym sklepie.
W przypadku Shoeia Lka zrobiła się przyciasnawa bo przytyłem

, a XLka idealna.
Ale wziąłem HJC RPHA 91 i kurde wlazł na dynie bardzo głęboko, aż mnie zastanawiać zaczęło, czy może HJC wybrać, to jednak po obejrzeniu dogłębnym Wszystkich stanęło na tym na foto

.
Wczoraj zrobiłem jego oblot no i widzę a raczej słyszę, i wiem już o czym mówią ludzie mający szczeki. Ale nie przecieka nic, bo kilka minut w deszczu też się trafiło i na razie jest chyba ok.
W RRmoto z kominiarką Seca za 80zł skasowali 3100zł, cena na stronie 3300+80 kondon na łeb.
Co do Interkomu znalazłem za 1200zł w sklepie na Litwie, chyba oddział Intercarsu, więc się jedna da taniej kupić, ale niestety do Polski nie wysyłają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.