Przecież chcę kurtkę na lato a nie na cały rok. A poza tym jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego. Jakież było moje zdziwienie
 Przecież chcę kurtkę na lato a nie na cały rok. A poza tym jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego. Jakież było moje zdziwienie   , gdy zobaczyłem jak ta kurtka wygląda. Po pierwsze - wykonanie. Nie da się opisać, to trzeba zobaczyć i pomacać. Nie jedna szanująca się firma, chciałaby mieć takie kurtki. Zaczynają teraz szyć pierwsze egzemplarze, ale pierwszy model testowany był w zeszłym roku. Wszystkie zamki ładnie zamaskowane, także żaden deszcz ich nie ruszy. Kurtka ma odpinaną całą klatę, pół rękawów i plecy. I widzę już teraz miny osób, które to czytają... WTF ??
 , gdy zobaczyłem jak ta kurtka wygląda. Po pierwsze - wykonanie. Nie da się opisać, to trzeba zobaczyć i pomacać. Nie jedna szanująca się firma, chciałaby mieć takie kurtki. Zaczynają teraz szyć pierwsze egzemplarze, ale pierwszy model testowany był w zeszłym roku. Wszystkie zamki ładnie zamaskowane, także żaden deszcz ich nie ruszy. Kurtka ma odpinaną całą klatę, pół rękawów i plecy. I widzę już teraz miny osób, które to czytają... WTF ??  Po odpięciu wymienionych części, otrzymujemy kurtkę letnią z siatki typu MESH. Nie będę pisał tutaj o membranie, bo również jest pierwszej jakości. Jest to faktycznie membrana, a nie materiał powleczony gumą, nie oddychający. Kurtka ta kosztuje 800,00 zł, szyta na miarę - moją miarę, bo już ją sobie zamówiłem
 Po odpięciu wymienionych części, otrzymujemy kurtkę letnią z siatki typu MESH. Nie będę pisał tutaj o membranie, bo również jest pierwszej jakości. Jest to faktycznie membrana, a nie materiał powleczony gumą, nie oddychający. Kurtka ta kosztuje 800,00 zł, szyta na miarę - moją miarę, bo już ją sobie zamówiłem   Śmiem twierdzić, że firmówka wykonana tak jak ta kurtka, wisiałaby na wieszaku za 2K.
 Śmiem twierdzić, że firmówka wykonana tak jak ta kurtka, wisiałaby na wieszaku za 2K. Jak odbiorę uszytą kurtkę, będę chwalił się dalej...

cenowo,,,
  cenowo,,,

.
 .