Square Moon - Hortex Rytmy Młodych
- Szulc1980
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2006
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Square Moon - Hortex Rytmy Młodych
Słuchajcie!!! Zespół w którym gram, został zaproszony do udziału w konkursie dla młodych, nieznanych kapel, który organizuje m.in. Hortex. Nagrodą jest występ na koncercie w Jarocinie, wśród dziewięciu zespołów, które zakwalifikują się do ścisłego finału. Zgłoszonych zespołów jest cała masa. Prezentują różne style i gatunki muzyczne. Droga przed nami ciężka, więc proszę Was w imieniu kapeli o wsparcie. Wystarczy na nas zagłosować. Musimy zebrać 1000 głosów. Głosować można codziennie jeden raz na każdego z wykonawców. Bardzo liczę na Wasze wsparcie dla Square Moon. Tutaj link do głosowania: http://www.rytmymlodych.pl/zespol,2,Squ ... n,548.html
- Szulc1980
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2006
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Ciszę się Szanowny Umberto że muza się podoba, pragnę przypomnieć jednak, że z nagranym materiałem nie mam nic wspólnego, bo jeszcze w owym czasie nie grałem w SM. Mam jednak nadzieję że plany które snuliśmy na Euro uda się zrealizować i już niedługo będziemy mogli dla Was zagrać na żywo.
Twój fan
szulc
Twój fan
szulc