ulamane zeberka
-
- Model i rocznik moto.: Fazer 600 dobre i to !
- Województwo: E-łódzkie
Złamane żeberko głowicy
Mam wyłamane górne żeberko w głowicy,ktoś próbował to kiedyś naprawić? z jakiego stopu jest wykonana głowica żeby można to było ewentualnie spawać?
-
- Model i rocznik moto.: Fazer 600 dobre i to !
- Województwo: E-łódzkie
To nie ja ,to pewien fachowiec zajmujący się spawaniem aluminium-po prostu dospawał brakujący element i gdyby nie to że trzeba było szlifować spaw ,to nie byłoby śladu po tej operacji,skasował 40 zł,a polerowane miejsce myślę że z czasem upodobni się do reszty powierzchni 

człowiek jest tyle wart ile może pomóc drugiemu
ulamane zeberka
Witam serdecznie!!
Czy jest mozliwosc dospawania/lutowania 4 zeberek,ktos sie tym profesjonalnie zajmuje?Moze ktos z Was u swojej niuni przeprowadzal taki zabieg? Jaki tego koszt?Gdzies wyczytalem ze odbarwiaja sie pozniej te elementy.
Czy jest mozliwosc dospawania/lutowania 4 zeberek,ktos sie tym profesjonalnie zajmuje?Moze ktos z Was u swojej niuni przeprowadzal taki zabieg? Jaki tego koszt?Gdzies wyczytalem ze odbarwiaja sie pozniej te elementy.
ktos kiedys pisał że pospawał... kontaktuj się
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t ... =g%B3owica
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t ... =g%B3owica
- artur
- Model i rocznik moto.: OXygen 49 ccm, XJR 07
- Województwo: P-wielkopolskie
Tecza pisze:czytalem tego posta tylko wydaje mi sie ze kolega mial ulamana czesc a co gdy ja jej nie posiadam
Co najwyżej po dorobieniu brakującego elementu będzie ( może mieć) miał inny kolor czy raczej odcień.
P.S. wszystkie odpowiedzi są czysto teoretyczne podparte niewielką wiedzą własciciela w w/w temacie
Wróć do „Układ napędowy szeroko pojęty - silnik, sprzęgło, skrzynia.”