http://www.allegro.pl/item669964851_sci ... ision.html
testowal ktos? jakie macie w swoich zalozone? pytam bo moja zarowka: Eagleeye 130/90 W padla (jeden zarnik sie przepalil) a byla bardzo dobra i nie wiem czy jest sensowne wkladac 60/55W...?
do swiecenia..
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
Re: do swiecenia..
nikctom pisze:http://www.allegro.pl/item669964851_scigacz_pl_zarowka_halogenowa_h4_bluevision.html
testowal ktos? jakie macie w swoich zalozone? pytam bo moja zarowka: Eagleeye 130/90 W padla (jeden zarnik sie przepalil) a byla bardzo dobra i nie wiem czy jest sensowne wkladac 60/55W...?
ja i cezar mamy motovision - świecą trochę inną plamą ale przede wszystkim maja dość niespotykany kolor - taki miedziany. pytałem ludków co jechali przede mną i podobno rzeczywiście wyróżnia się na tle innych świateł.
BTW w pasku założyłem philipsy gt150 na długie (faaaaaajne) i bodajże nightvision na krótkie - takie z trójkolorową poświatą na krańcach plamy (kolory widzę ale jakiejs specjalnej poprawy widoczności nie).
bye
balth
balth
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
[quote="balth"] ja i cezar mamy motovision - świecą trochę inną plamą ale przede wszystkim maja dość niespotykany kolor - taki miedziany...quote]
chyba na Was zaczniemy mówić chłopaki miedziaki 

- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
rumianek pisze:balth pisze: ja i cezar mamy motovision - świecą trochę inną plamą ale przede wszystkim maja dość niespotykany kolor - taki miedziany...
chyba na Was zaczniemy mówić chłopaki miedziaki
teraz to ja się rozmieniłemna drobne i możesz mnie nazywać jak ci się żywnie podoba.. byle nie złamas

bye
balth
balth