Lenku pisze:razem jest połączone osłonami przednią i czarną mniejszą tylną. kubki i ich mechaizmy są mocowane oddzielnie. Obrotomierz i prędkościomierz nie sa zintegrowane z przednim panelem obudowy... Chyba, że naprawdę źle patrze na zdjęcie i nie o tę cześc ci chodzi.
Żeby doprecyzować - urywa się ta cześć która z jednej strony przylega to plastikowej tylnej cześci mechanizmu zegarów i do niej przykręca się kubek?
Jeżeli tak, to wystarczy podmienić pastikową tylną końcówke bebechów od zegarów czyli to co dokładnie widać na ostatnim twoim zdjęciu. Ale osobiście oddałbym pewnie do spawania albeo spróbowałbym kleju do spawania plastików na zimno - kiedyś używałem czegs takiego i było naprawde rewelacyjne...

Tak o to chodzi. Kurde ale da się kupić taką osłonę tylko na obrotomierz? Nigdzie tego nie widzę.
No właśnie a propo tego kleju, mam klej CX-80 w takiej tubie jak silikon i on puścił (chociaż mocowania skrzynek elektrycznych wytrzymywał) a ten do spawania też jest CX-80 ale dwuskładnikowy czyli chyba coś zupełnie innego?
Drogie by było takie pospawanie?
Holender pisze:Bardzo dobrze spawają plastiki w Dąbrowie Górniczej. Jeśli chcesz to wyślę Ci tel. na PW.
Kurcze ponad stówę tam mam, może w tej czewie też by zrobili. Dzięki