Do wykonania pracy potrzebne będą:
-wiertarka
-wiertło(najlepiej kobaltowe) 7 lub 8
-jeśli ktoś ma dobrą otwornicę to otwornica ale wiertło 7 jest niezbędne
-zaciskarka do nitonakrętek (nie jest konieczna ale ja nie mogłem zacisnąć nitonakrętek), nitonakrętki zaciskamy metodą kontrowania nakrętki nakręconej na śrubie, śruba użyta do zaciskania musi być utwardzona, gdyż zwykła się zrywa
-imbus (chyba 4 lub 5)
-4 browary a jak kto lubi to 6
1.Rozwiercamy oryginalne nity (twarde, chyba z kwasówki) wiertłem 7, 7 ponieważ nitonakrętki Farby mają średnicę 7
2.po rozwierceniu nitów odpadają nam 2 dekielki (osłaniający-czarny oraz znajdujący się pod nim – biały –kwasówka

3.następnie nawiercamy wzdłuż znajdującej się kryzy szereg otworów, najlepiej jeden przy drugim tak by powstały naokoło otwór miał około 50 mm średnicy

4.wyciągamy db killera

5.otwory po oryginalnych nitach rozwiercamy do rozmiaru 7 mm

6.w tych otworach zaciskamy nitonakrętki dołączone przez Farbę (są utwardzone)

7.skręcamy całość, przy czym pierwszy element to element Farby, następnie biały dekielek i czarna końcowa osłona

8.w międzyczasie popijamy piwo
Uwaga, przy rozwiercaniu nitów ich końcówki mogą dostać się do komina, trzeba je oczywiście wyjąć, najlepiej stalowym drutem, odkurzacz nie pomaga, ale głęboko nie wpadną zatrzymają się na przegrodzie

całość zajmuje jakieś 3 godziny
dźwięk jest basowy, nie za głośny, ogień z dupy nie idzie
jak powiedział Piontek: "bierz i nie pierdol" , gdyż Piontek posiada taki sam zestaw.
dźwięk zestawu:
https://www.youtube.com/watch?v=A-iKytv ... ata_player