Poratujcie proszę !!!
- troll
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Województwo: S-śląskie
Poratujcie proszę !!!
Właśnie dotarła do mnie z anglii moja XJR - ka. Nareszcie. Ale mam problem bo cała instrukcja obsługi jest po angielsku. Znacie może jakiś link do instr. w j.polskim ?? A może ktoś ma skopiowaną instr. na kompie ?? Mój model jest z 2004 roku.
Tak przy okazji to nie wiem czy ssanie jest w nim już automatyczne czy nie? Jak odpalałem dziś po przywozie to miała problem. Może to akmulator?? U gościa motorek stał trochę czasu nie ruszany.
Tak przy okazji to nie wiem czy ssanie jest w nim już automatyczne czy nie? Jak odpalałem dziś po przywozie to miała problem. Może to akmulator?? U gościa motorek stał trochę czasu nie ruszany.
Pozdrawiam - Troll
- Koniu
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: N-warmińsko-mazurskie
- Kontaktowanie:
Zaciągasz ssanie na max i kręcisz rozrusznikiem nie tykaj gazu bo zalejesz, najwyżej po 3 próbach musi zakrzesić. Jak nie spuść stare paliwo z gażników zalej nowe na pierwszy rozruch szarpnij sie na 98 noktan najpierw ustaw kranik na chwile na PRI na chwile żeby paliwko nowe naleciało i łaski nie robi potakim czymś MUSI GADAĆ!
A Kunia znasz ? 
Mój tel. 692 486 517

Mój tel. 692 486 517
- piontek
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Byłoby genialnie, jednak wątpię czy jest po polsku serwisówka. Ale nawet prosta instrukcja obsługi w ojczystym, nie gęsimhubertm pisze:Jutro bedę u znajomego mechanika. Ma trochę serwisówek w kompie więc sprawdzę czy ma w jęz. polskim bo nie ukrywam, że też pragn e coś takiego mieć. Jakby co to dam informację.

Teraz prawie zima to czas pobawić się z kluczami.

- piontek
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Dzięki Jarku! Wreszcie jakieś źródło informacji - jak dla mnie 

Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
- oster
- Województwo: W-mazowieckie
Poratujcie proszę !!!
Moźe ktoś z Kolegów ma w zapasie okrągłe szkiełko od kontrolki kierunkowskazu.Bardzo chętnie kupię.
"Miłosc wszystko zwycięży,szczególnie miłosc do pieniędzy"
- Flanker
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 SP 1999
- Województwo: O-opolskie
Poratujcie proszę !!!
Mam zielone. Chcesz to pisz na priv.
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.