usuwanie klaru z aluminiowych części
-
- Model i rocznik moto.: RP02
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
farba pisze:Od razu widać że rp 02![]()
W późniejszych wersjach ta osłona była z plastiku
Zobacz Pan-człek się uczy całe życie. Z plastiku? Cóż za fuszerka.
a przy okazji: pod pokrywą kilogram syfu-smar do łańcucha, piasek, drobne kamienie, polecam wyczyszczenie bo osadza się na łańcuchu zapewne a szczególnie tym, którzy stosują wspomniany smar

-
- Model i rocznik moto.: RP02
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
lub papier wodny, pewnie coś około 1500-2000 i do tego farecla g3-pastę polecił mi Farba do lakieru ale sprawdza się też przy innych materiałach.
lub
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... anda%C5%BC
lub
GhostDog pisze:lub papier wodny, pewnie coś około 1500-2000 i do tego farecla g3-pastę polecił mi Farba do lakieru ale sprawdza się też przy innych materiałach.
lub
tak właśnie robilem tylko zamiast papieru wodnego miałem wełne stalową (typ 00),
poźniej pasta g3 i tarczka z filcem

Narazie wyglada TAK
W takim razie trzeba przysiąść do tego na dłużej

Dzięki
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- farba
- Model i rocznik moto.: Żółta taryfa
- Województwo: W-mazowieckie
Papierem wodnym to możesz popsuć
Mleczko cif takie do kuchni, sonax (mała tubka ok 12 pln),autosol (sklepy moto,markety bud. Ok 20 pln)
Farecla g3 na sucho i raczej pasek że szmatki i ręcznie ,tarczką z filcu to niebardzo podejdziesz bez demontażu kolanek.
Ew. niebieska pasta w kostce i sizalowa szczotka(tarcza) w leroy merlin firmy sobie nie przypomnę
drogie.

Mleczko cif takie do kuchni, sonax (mała tubka ok 12 pln),autosol (sklepy moto,markety bud. Ok 20 pln)
Farecla g3 na sucho i raczej pasek że szmatki i ręcznie ,tarczką z filcu to niebardzo podejdziesz bez demontażu kolanek.
Ew. niebieska pasta w kostce i sizalowa szczotka(tarcza) w leroy merlin firmy sobie nie przypomnę

Robak, jeśli chcesz podjadę do sklepu w Łodzi i zapytam o ten specyfik którego ja używam
na pewno we Wrocławiu jest sklep z rzeczami do szlifowania taki z prawdziwego zdarzenia
prawdopodobnie tylko w takim mają konkreciznę
a efekt tej kostki ściernej jest taki jakbyś odebrał daną część po galwanizowaniu po chromowaniu
WARTO
na pewno we Wrocławiu jest sklep z rzeczami do szlifowania taki z prawdziwego zdarzenia
prawdopodobnie tylko w takim mają konkreciznę
a efekt tej kostki ściernej jest taki jakbyś odebrał daną część po galwanizowaniu po chromowaniu

WARTO
artur, ona się nie nadaje.....wiem bo też mam,zieloną i czerwoną
to jest taki chłam którego musisz używać znacznie więcej,brudzi filc i przede wszystkim rozmazuje się co przekłada się na efekt końcowy
Też kupiłem w casto i dopiero koleżka polecił mi ten sklep.Początkowo kupiłem tam tylko filc,wraz z kolejnymi wizytami podjęliśmy temat...facio przekonywał mnie do swojego produktu a ja myślałem że chce mi wcisnąć kibel.Pisałem już o tym.Ta o której mówię jest to duża sztaba.Można jej kupić ćwiartkę o ile pamiętam ok 40zł,której starczyło mi na 2 lata i wypolerowanie 3 motorów
No i powtarzam po raz kolejny.....to jest szczyt piramidy
Tym się poleruje profesjonalnie i jest inny efekt niż castoramy,to przepaść
to jest taki chłam którego musisz używać znacznie więcej,brudzi filc i przede wszystkim rozmazuje się co przekłada się na efekt końcowy
Też kupiłem w casto i dopiero koleżka polecił mi ten sklep.Początkowo kupiłem tam tylko filc,wraz z kolejnymi wizytami podjęliśmy temat...facio przekonywał mnie do swojego produktu a ja myślałem że chce mi wcisnąć kibel.Pisałem już o tym.Ta o której mówię jest to duża sztaba.Można jej kupić ćwiartkę o ile pamiętam ok 40zł,której starczyło mi na 2 lata i wypolerowanie 3 motorów
No i powtarzam po raz kolejny.....to jest szczyt piramidy
Tym się poleruje profesjonalnie i jest inny efekt niż castoramy,to przepaść