Serwis XJR w Gdańsku
- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Serwis XJR w Gdańsku
Tak sobie kiedyś ze Sławkiem gadaliśmy....
ale od początku. Kto był, to i wie dla reszty opiszę. W 2012r odbył się w Łapinie międzynarodowy zlot posiadaczy XJRek. W organizacje zaangażował się również lokalny dealer Yamahy. Chłopaki bezinteresownie nam pomogli. Wśród nich był Olek, mechanik i chyba kierownik serwisu. Był na imprezie z nogą w gipsie.
Część z Was (np. Oster) zna go i powierza mu motocykle do robienia.
Myśleliśmy, by w zamian za pomoc dać mu nasze XJRki do zrobienia jesienno/zimową porą. Koleś wie co robi i nie powinien nic spieprzyć. Poza tym jest pracownikiem Yamahy więc ma dostęp do oryginalnych części, wbije misia w paszport itd, itd.
Oczywiście nikogo do niczego nie zmuszamy i nie namawiamy. Jest po prostu taki pomysł.
Ja w sumie bym się pisał, Mryc raczej też, kolega nieobecny na tym forum z DG również.
Przemyślcie na spokojnie.
oto namiary serwisu: http://kmj-yamaha.pl/
ale od początku. Kto był, to i wie dla reszty opiszę. W 2012r odbył się w Łapinie międzynarodowy zlot posiadaczy XJRek. W organizacje zaangażował się również lokalny dealer Yamahy. Chłopaki bezinteresownie nam pomogli. Wśród nich był Olek, mechanik i chyba kierownik serwisu. Był na imprezie z nogą w gipsie.
Część z Was (np. Oster) zna go i powierza mu motocykle do robienia.
Myśleliśmy, by w zamian za pomoc dać mu nasze XJRki do zrobienia jesienno/zimową porą. Koleś wie co robi i nie powinien nic spieprzyć. Poza tym jest pracownikiem Yamahy więc ma dostęp do oryginalnych części, wbije misia w paszport itd, itd.
Oczywiście nikogo do niczego nie zmuszamy i nie namawiamy. Jest po prostu taki pomysł.
Ja w sumie bym się pisał, Mryc raczej też, kolega nieobecny na tym forum z DG również.
Przemyślcie na spokojnie.
oto namiary serwisu: http://kmj-yamaha.pl/
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."
- mryc
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '03 RP06 Extreme Yello
- Województwo: E-łódzkie
Zgadza się OOOO Boski, tak jak gadaliśmy ze można by oddac krowki na zamkniecie sezonu polaczone z degustacja
- przemyslec co jest do zrobienia
- jeśli wyjdzie cos dodatkowego to przynajmniej jest pewność ze będą w stalym kontakcie i decyzje o naprawie się dogada przez telefon

- przemyslec co jest do zrobienia
- jeśli wyjdzie cos dodatkowego to przynajmniej jest pewność ze będą w stalym kontakcie i decyzje o naprawie się dogada przez telefon
Yello "Fly" Submarine
665664515
665664515
- virtu
- Model i rocznik moto.: FJR 2007
- Województwo: G-pomorskie
Serwis XJR w Gdańsku
Trochę odświeżę.
Polecacie kogoś lub Firmę z 3M, która zerknie czy wszystko OK i szczerze powie co "nie OK"?
1. Nie wiem czy z moim moto wszystko jak należy bo nie mam punktu odniesienia;
2. Jestem jednym z tych idealnych klientów, którzy kupią każdą ściemę bo mają małe pojęcie o mechanice;
3. KMJ za sam przegląd i ekspertyzę co i jak chce PLN 250 - Pan Olek już tam nie pracuje;
4. Jestem też jednym z tych klientów, którzy nie marudzą i przywiązują się do jednego miejsca nawet jak jest trochę drożej.
z góry dzięki
Polecacie kogoś lub Firmę z 3M, która zerknie czy wszystko OK i szczerze powie co "nie OK"?
1. Nie wiem czy z moim moto wszystko jak należy bo nie mam punktu odniesienia;
2. Jestem jednym z tych idealnych klientów, którzy kupią każdą ściemę bo mają małe pojęcie o mechanice;
3. KMJ za sam przegląd i ekspertyzę co i jak chce PLN 250 - Pan Olek już tam nie pracuje;
4. Jestem też jednym z tych klientów, którzy nie marudzą i przywiązują się do jednego miejsca nawet jak jest trochę drożej.
z góry dzięki
Tomek z Gdańska
- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Serwis XJR w Gdańsku
Jaqbik ma nr do Olsena. Robi motongi teraz na swój rachunek. Atakuj
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."
- virtu
Serwis XJR w Gdańsku
Dziękować!
Olek był, oblookał, powiedział, że mam się wyluzować i zaprasza na jesień - co oczywiście uczynię:D
Olek był, oblookał, powiedział, że mam się wyluzować i zaprasza na jesień - co oczywiście uczynię:D
Tomek z Gdańska
Serwis XJR w Gdańsku
goldenmyszka94 pisze:Bitels pisze:601340228
Czy to numer do tegoż Olka ?
Tegoż. Oster mi dał.
Serwis XJR w Gdańsku
Bitels pisze:goldenmyszka94 pisze:Bitels pisze:601340228
Czy to numer do tegoż Olka ?
Tegoż. Oster mi dał.
Dzięki piękne Bitels
Serwis XJR w Gdańsku
Olsen wrócił do KJM. I oczywiście nie mogę się do niego dodzwonić. Pierwszy raz odebrał, powiedziałem co ma zamówić, powiedział, że jak część przyjdzie to oddzwoni, Nie oddzwonił, dzwoniłem, pisałem, lipa. Skończyły się dobre czasy, wracam do gdyńskich magików.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 11 stycznia 2016, 23:35 przez Bitels, łącznie zmieniany 1 raz.
- virtu
Serwis XJR w Gdańsku
Olek zabrał dzisiaj moto do KMJ- wizyta u internisty- przegląd ogólny, płyny, uszczelki i takie tam.
Sam nie zrobę bo nie mam w domu młotka a samym piwem nie naprawię.
Jutero mam dostać wycenę ile za co- podeślę w ramach ciekawostki:)
Sam nie zrobę bo nie mam w domu młotka a samym piwem nie naprawię.
Jutero mam dostać wycenę ile za co- podeślę w ramach ciekawostki:)
Tomek z Gdańska
Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”