Seicento awaria
Re: Seicento awaria
U mnie jeszcze mechanior podejrzewał łożysko podpory prawej półosi, ale tak jak pisałem okazało się, że poducha skrzyni (zamiennik 80zł). Podjedz do jakiegoś znachora.
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
Seicento awaria
Na kanał/[podnośnik konia i niech badają mechaniory. To tylko i aż Seicento.
- Piotrek
- Model i rocznik moto.: RP02 Blue Black
- Województwo: W-mazowieckie
Re: Seicento awaria
nit pisze:ale że co z nią
Temat wibracji/drgań jest przerabiany na praktycznie każdym forum samochodowym (niezależnie od marki). W 90% to koła (opona lub felga). Po wymianie wszystkiego co mogłoby mieć wpływ na wibracje pomagała dopiero wymiana półosi ewentualnie przegubu wewnętrznego, tudzież poduszki silnika/skrzyni (mowa o FWD).
Pozdrawiam, Piotrek
Seicento awaria
dam znać jak będę wiedział co się dzieje..
najgorsze tylko żeby to wszystko powiedzieć mechanikowi
...to może tak wyglądać
https://www.youtube.com/watch?v=Z2LR0TdoEUA
najgorsze tylko żeby to wszystko powiedzieć mechanikowi
...to może tak wyglądać
https://www.youtube.com/watch?v=Z2LR0TdoEUA
Seicento awaria

staram się nie przekraczać albo pociągnąć 4 do 90km i dopiero 5,leci elegancko
zrobię zrobię spoko
Seicento awaria
Wymienione dwie poduszki pod skrzynią.
Ta jedna to była przyczyna.Nie wiem kto mówił,że poduszka pod skrzynią ale miał rację,chyba Ania.
Rozwarstwiła się,odkleiła guma od metalu i to było to.Jeszcze nie jechałem (było spożycie)i nie wiem czy jest dobrze.Mam nadzieję.
Ważne że robota zrobiona.
Ta jedna to była przyczyna.Nie wiem kto mówił,że poduszka pod skrzynią ale miał rację,chyba Ania.
Rozwarstwiła się,odkleiła guma od metalu i to było to.Jeszcze nie jechałem (było spożycie)i nie wiem czy jest dobrze.Mam nadzieję.
Ważne że robota zrobiona.

Seicento awaria
nit pisze:Wymienione dwie poduszki pod skrzynią.
Ta jedna to była przyczyna.Nie wiem kto mówił,że poduszka pod skrzynią ale miał rację
to ja. przyznaje sobie nagrode w postaci mozliwosci wypowedzenia zdania jakie sie w takich sytuacjach mówi :
A nie mówiłem?!
Dziekuje.
Seicento awaria
Gratuluję
...ale hola hola jeszcze nie jechałem więc nie wiem czy to nie przed wczesne gratulacje.Muszę rozpędzić fure do owych 80 na godzinę żeby to sprawdzić...jeszcze nic nie wiadomo
...ale hola hola jeszcze nie jechałem więc nie wiem czy to nie przed wczesne gratulacje.Muszę rozpędzić fure do owych 80 na godzinę żeby to sprawdzić...jeszcze nic nie wiadomo