Stałem się posiadaczem XJR-ki z 2002 roku. W pięknym stanie, cała w oryginale, w srebrnym kolorze. Poszukiwałem jej od dłuższego czasu i zależało mi na egzemplarzu w naprawdę ładnym stanie, o który będzie można później już tylko dbać i go dopieszczać.
Oprócz tego jestem posiadaczem Vulkana 1500, Hondy CX500 z 1979 roku, ale w tak pięknym stanie, że wygląda, jakby miała cztery lata z kawałkiem, a nie ponad 40. Kupiłem ją od pierwszego właściciela w germanii. Mam jeszcze Hondę CX650 w stanue do odświeżenia i to chyba będzie bardziej projekt na café racera. Jest jeszcze Suzuki Gs 550L, z 1983 roku, oraz klasyk... GS750 z 1979 roku, ale ona jest w fazie projektu i to dosłownie bardziej leży na półkach niż stoi na kołach.
Z zainteresowań przydatnych na tym forum, to bawię się elektroniką, mechaniką, grafiką komputerową.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i życzę wszystkim szybkiego powrotu wiosny. Mam nadzieję, że nie tylko będę mógł korzystać z waszej wiedzy, ale że czasami na coś się przydam.
Pozdrawiam.