Motorista Warszawa - salon i serwis Hondy
- hubertm
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP19
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
Motorista Warszawa - salon i serwis Hondy
Serwisuję tam swoją Yamahę XJ600N. Miesiąc temu trafiła pod ich skrzydła XJR'99 i tam już będzie serwisowana. Najprawdopodobniej również Sikorka '07 też tam trafi. Osobiście jestem zadowolony z obsługi serwisowej u chłopaków. Serwis autoryzowany Hondy ale znają się na innych markach. Sprawdziłem na Xj'tce, ostatnio XJr'99 (naprawa pompy hamulcowej tył). Ostatnio podjechałem Sikorką '07 i Piotr ( szef serwisu) zabrał sprzęta, wprowadził do garażu i oznajmił że przesmaruje wszystkie elementy, które tego wymagają (klamki itp.) W zamian za to otrzymałem kluczyki do nowej Hondy DN 01 i polatałem sobie w między czasie na tym wynalazku. Uważam, że super podejście do klienta. 

hubertm
- ptysiornia
- Model i rocznik moto.: Tiger 900 Rally Aragon
- Kontaktowanie:
Re: Motorista Warszawa - salon i serwis Hondy
hubertm pisze:...Osobiście jestem zadowolony z obsługi serwisowej u chłopaków. ...
Zapomniałeś dodać, że jak byliśmy w sobotę to Piotrek za pomocą magicznego kodu serwisowego przejrzał komputer Mozzarelli pod kontem ewentualnych błędów. Byli jeszcze do końca zeszłego roku ASO Aprilii i naprawdę wiedzą o co kaman. Szkoda, że w ramach gwarancji nie będę mógł u nich serwisować, tylko w Uhma Bike

Ale i tak po przeglądzie w Uhma będę do Piotrka jeździł na oględziny.
PS
Fajnie też było usłyszeć od niego: "ku..wa, najlepszy naked na jakim jeździłem"

ptyś
Oj, grzmi! Będzie burza!
Oj, grzmi! Będzie burza!
- ptysiornia
- Model i rocznik moto.: Tiger 900 Rally Aragon
- Kontaktowanie:
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
No cóż, ja mam inne zdanie, aczkolwiek Slawek też zrezygnował z ich usług.
Możliwe, że gdyby w Łodzi nie było takiej lipy z serwisami, też bym im podziękował,a le to już raczej z racji odległości niż jakości usług. Ja nie mam im nic do zarzucenia.
Ale o Uhma-Bike jest osobny wątek więc nie będę tego zaśmiecał.
Możliwe, że gdyby w Łodzi nie było takiej lipy z serwisami, też bym im podziękował,a le to już raczej z racji odległości niż jakości usług. Ja nie mam im nic do zarzucenia.
JAREK pisze:No cóż, ja mam inne zdanie, aczkolwiek Slawek też zrezygnował z ich usług.
Nie mam szczególnych uwag do Uhmy, żeby nie było nieporozumień. Ja natomiast nalżę do tego typu klientów że ne stawiam serwisowi wymagań co mają zrobić-ma być perfekt, o cenę nie pytam. Tu Uhma dała trochę ciała, bo zawsze świetne wywiązywała sę ze zleconej pracy, ale nie zwracali uwagi na rzeczy o których nie mówiłem, a mają mój telefon. Skutek- mocne wkrw że coś jest nie ok, a właśnie wyjechałem z serwisu. No cóż , nie jestem profesjonalistą i chciałbym liczyć na serwis jako dradców- tam się nie da. Ale generalnie są bardzo ok. To tyle. Jarek, wiem że jest osobny wątek.
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
- Albercik
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2006
Dzięki Cezary!
Byłem u nich aby się dowiedzieć co tak naprawdę kupiłem i co do znajomośći rzeczy nie mam wątpliwości - wiedzą co robią.
Ucieszyło mnie też, że nie znaleźli żadnych usterek czy ukrytych wad. Tylko jeździc
Odniosłem jednak wrażenie, że tanie to ich usługi nie są.
A czy ktoś miałby aktualne przemyślenia co do UHMY na Modlińskiej?
W ciągu 2 lat (od ostatniego postu) mogło się wiele zmienić.
Byłem u nich aby się dowiedzieć co tak naprawdę kupiłem i co do znajomośći rzeczy nie mam wątpliwości - wiedzą co robią.
Ucieszyło mnie też, że nie znaleźli żadnych usterek czy ukrytych wad. Tylko jeździc

Odniosłem jednak wrażenie, że tanie to ich usługi nie są.
A czy ktoś miałby aktualne przemyślenia co do UHMY na Modlińskiej?
W ciągu 2 lat (od ostatniego postu) mogło się wiele zmienić.
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
A hubertowi nie chce się nadusić <edytuj>! Wykasować go!
Mnie też zaraz po nim![:]](./images/smilies/splash.gif)
Mnie też zaraz po nim
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”