zkupy u naszych południowych sasiadow
- andzik
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 1997/2001
- Województwo: D-dolnośląskie
zkupy u naszych południowych sasiadow
byłem, widziałem, zakupiłem, ceny rozsądne może kogoś zainteresuje. Taki mini supermarket dla motocyklistów http://www.bikerscrown.cz/index.php
- troll
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Województwo: S-śląskie
hubertm pisze:no super...kask Caberg Rhyno, który chciałem kupić w Polsce po wielkich upustach dostałbym za 550 pln a w sklepie kosztuje ok. 690pln. U Naszych wspaniałych sąsiadów to w przeliczeniu ok. 400 pln. Chyba się stąd wyprowadzę....
Hmm... Nie mam pojęcia gdzie kupiłbyś tak tanio te czeskie korony??
Zakup jest teraz na poziomie około 0,1650 zł za koronę więc jak by tego nie liczyć ten w polsce będzie tańszy!!

Widać nie ma powodu do zmiany ojczyzny

Pozdrawiam - Troll
A ja ten kask kupiłem nówkę w PL ponad rok temu z 390 zł. Mimo wszystko, tak jest taki sobie, lepiej se kupić Airoha bo jest w podobnej cenie. Co do zakupów u Czechów, no cóż, teraz korona stoi tak wysoko, że nie wychodzi to tak piknie.
I nie mówcie, ze w PL nie da się nic tanio kupić, wczoraj zapodałem sobie nowy Topcase Kappa K48N z dodatkowym światłem stop. Cena detaliczna samego kufra to 588 zł + światło stop 130 zł.
A ja wyrwałem kuferek za 510 zł już ze światłem stop. Trzeba wiedzieć gdzie kupować i gdzie jest towar jeszcze kupiony po kursie ojro 3,50 złociszy.

I nie mówcie, ze w PL nie da się nic tanio kupić, wczoraj zapodałem sobie nowy Topcase Kappa K48N z dodatkowym światłem stop. Cena detaliczna samego kufra to 588 zł + światło stop 130 zł.
A ja wyrwałem kuferek za 510 zł już ze światłem stop. Trzeba wiedzieć gdzie kupować i gdzie jest towar jeszcze kupiony po kursie ojro 3,50 złociszy.

Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”