Podlaczenie gniazda do zapalniczki
- cleaner
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: D-dolnośląskie
Podlaczenie gniazda do zapalniczki
Beda podlaczal gniazdo do zapalniczki na kierownicy. Moze ma ktos juz to przecwiczone i moglby w 2 słowach dać jakieś wskazówki ewentualnie odeslac do jakiegos posta czy instrukcji?
Zalezy mi na tym zeby dzialalo tylko po przekreceniu kluczyka - moze pod krotkie swiatla?
Zalezy mi na tym zeby dzialalo tylko po przekreceniu kluczyka - moze pod krotkie swiatla?
- korbek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2008
- Województwo: S-śląskie
Koniu, jeśli mógłbyś podesłać również na korbek.golf@gmail.com byłby wdzięczny. Może w końcu zbiorę się do tego gdy będzie jakiś wzorzec 

- Unfamiliar
- cleaner
- Województwo: D-dolnośląskie
Kupilem gniazdo zamykane - specjalne takie do montażu na kierownice. Nic sie nie naleje - przynajmniej nie powinno. Pod kanape jakos sobie nie wyobrazam - wkurwiał by mnie tylko kabel obijający sie o bak...
PS
Pod siedzeniem tez zamontuje - takie proste podłączone bezpośrednio do aku co by np komorke na postoju podładować (zamknac komorke pod kanapa i isc sobie)
PS
Pod siedzeniem tez zamontuje - takie proste podłączone bezpośrednio do aku co by np komorke na postoju podładować (zamknac komorke pod kanapa i isc sobie)
u mnie pod lewym boczkiem- jakoze zasilam tylko tomtom-a.
kabel puszczony pod zbiornikiem, mocowany do ramy za pomoca opasek zacikowych. pod siedzeniem wystaje tylko "+" kabel od gniazda z bezpiecznikiem ktorgo wyciagam jak nie uzywam navi przez dluzszy czas
cleaner pisze:wkurwiał by mnie tylko kabel obijający sie o bak...
kabel puszczony pod zbiornikiem, mocowany do ramy za pomoca opasek zacikowych. pod siedzeniem wystaje tylko "+" kabel od gniazda z bezpiecznikiem ktorgo wyciagam jak nie uzywam navi przez dluzszy czas
- Unfamiliar
- Holender
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2005
- Województwo: K-małopolskie
Zapomniałem dodać, że w obwodzie siedzi jeszcze bezpiecznik
Poza tym gniazdo nie jest podpięte pod zasilanie tylnej lampy tylko bezpośrednio do akumulatora, z tylnej lampy steruję tylko przekaźnik żeby puszczał prąd po włączeniu zapłonu.

And any fool knows a dog needs a home,
A shelter from pigs on the wing.
A shelter from pigs on the wing.
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Czytać uważniej, to co pisze Holender - nie zasilanie z tylnej lampy tylko sygnał.
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487