UHMA BIKE - OK
UHMA BIKE - OK
polecam kontakt, zakupy i usługi w Uhma Bike. Nie zaniosło mnie jeszcze do nich, ale kupowałem uszczelkę pod pokrywę zaworów. Reakcja NATYCHMIASTOWA. Zostałem wysłuchany, wysłano mi wszelkie informacje, zdjęcia i odpowiadano na wszelkie moje pytania odnośnie do samodzielnej wymiany, której dokonywałem, Na koniec podziękowano mi i życzono miłego dnia. W porównaniu do obsługi i podejścia w Łodzi - UHMA BIKE jest adekwatnym reprezentantem marki Yamaha, Natomiast w Łodzi, jak 10 lat tamu, tak i dziś TAJEMNICA i demolka - Łódź stanowczo odradzam. Tomasz.
- farba
- Model i rocznik moto.: Żółta taryfa
- Województwo: W-mazowieckie
UHMA BIKE - OK
A przywitasz się z nami
czy tylko wpadłeś spamować 

- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Re: UHMA BIKE - OK
Kim jesteś Tomaszu Stegliński?
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
-
- Model i rocznik moto.: RP02
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
byłem wczoraj w pewnym sklepie motórowym w moim smutnym jak p..a mieście,kupiłem olej, filtry, pogadałem, następnie życzono mi miłego dnia słowami "nara"
no ale żeby o tym pisać to by mi do głowy nie przyszło
no ale żeby o tym pisać to by mi do głowy nie przyszło
- piontek
- Kontaktowanie:
Do mnie się uśmiecha taka ruda pani z najbliższej Biedronki (róg Gajowej i Generała Stanisława Maczka).
Tylko strasznie mono rzuca towarem po kasie. Ale może to coś znaczy?
Tylko strasznie mono rzuca towarem po kasie. Ale może to coś znaczy?
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
-
na pewno znaczy skoro rzuca towarem, jak będziesz kupował browara uważaj żeby go nie wzburzyła
- piontek
- Kontaktowanie:
A gdy kupię mięso?
-
to będziesz miał kotlet gotowy
a żelki o smaku truskawkowym? co się wtedy stanie?
a żelki o smaku truskawkowym? co się wtedy stanie?
- farba
UHMA BIKE - OK
Nie zaniosło mnie jeszcze do nich
"błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli" Tomaszu

Do mnie sie uśmiechał ostatnio facet z Larssona, moze trochę za bardzo.
Przy okazj tego watku zastanawiam się czy to cos znaczy?
Ale zdecydowanie jego kolezanka z kolczykiem w nosie jest bardziej w moim guście
Przy okazj tego watku zastanawiam się czy to cos znaczy?
Ale zdecydowanie jego kolezanka z kolczykiem w nosie jest bardziej w moim guście

- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
No dobra gaduly.
Autora watku znam i zapewne napisze o sobie pare slow w stosownym miejscu, dlatego tez postu nie usunalem.
Jak nabierze on mocy prawnej posty inne pousuwam.
Autora watku znam i zapewne napisze o sobie pare slow w stosownym miejscu, dlatego tez postu nie usunalem.
Jak nabierze on mocy prawnej posty inne pousuwam.
Jeju, ale namiętnie się odnieśliście ... najpierw powiem, dlaczego pochwaliłem Uhma Bike za jak uważacie "nic". 1. Mam tragiczne, to jest chamsko-złodziejsko-niszczycielskie [nie ja oczywiście jestem chamski-złodziejski-niszczycielski] relacje z serwisem Yamaha z Łodzi i to od chwili zakupu motocykla w 2004 roku do teraz. W ciągu 10 lat użytkowania motocykla nic się w nim nie działo, więc serwisy omijałem wielkim łukiem, ze sklepów nie korzystałem, bo niczego nie naprawiałem ... Dlatego też miło mi było, gdy przy pierwszej awarii oraz pierwszej od 2004 roku potrzebie (zmiany uszczelki w rzeczonym dekielku) napotkałem obsługę miłą, szybką i z poradą na temat wymiany, co wziąwszy pod uwagę, że jest chlebem Uhmy, który sam naprawiając IM odbieram, bardzo mnie cieszy. Tak więc, zamiast się nabijać, pomyślcie, że po raz pierwszy w życiu spotkałem się z NORMALNOŚCIĄ właśnie. Przed zakupem XJR w 2004 roku, okradał mnie w Łodzi serwis Honda... co ja na to mogę? A więc podsumowując - plus dla Pana Filipa z U-B, który umie pisać po polsku, nie robi błędów, zwraca się z uwzględnieniem form grzecznościowych i zna słowa: "dziękuję, miłego dnia, polecam się na przyszłość.,.". Dla mnie to NIESPOTYKANE, ale pewnie z Forum dowiem się, gdzie jeszcze w Łodzi i Polsce są normalni ludzie w serwisach naszych rumaków. 2. SERDECZNIE WSZYSTKICH WITAM, MAM NA IMIĘ TOMASZ, JESTEM "STARYM DZIADEM" I OD 30 LAT KAŻDOSEZONOWO UJEŻDŻAM MOTOCYKLE. CZUJĘ SIĘ ZASZCZYCONY MOŻLIWOŚCIĄ UDZIAŁU W FORUM. 3. Dzięki Jaruś! Pamiętasz, jak nasze Żony uczyły się jeździć na motorze? Wtedy się poznaliśmy! Pozdrowienie dla wszystkich, Tomasz.
Tomasz
nie przejmuj sie, tu tak zawsze jak ktos pisze zanim sie w powitalni przedstawi. Szczególnie jak pierwszym postem jest reklama czegoś ...
złe doswiadczenia...
zatem witam
nie przejmuj sie, tu tak zawsze jak ktos pisze zanim sie w powitalni przedstawi. Szczególnie jak pierwszym postem jest reklama czegoś ...

zatem witam
-
JAREK pisze:No dobra gaduly.
...
lobby pedagogiczne?

- farba
UHMA BIKE - OK
O tera to tak
Serwus "stary dziadu"

Serwus "stary dziadu"
- Holender
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2005
- Województwo: K-małopolskie
UHMA BIKE - OK
Hejka! Wbrew pozorom, sporo jest normalności wokół nas. Jeno dobre krótko pamiętamy a złe tkwi jak drzazga za paznokciem.
And any fool knows a dog needs a home,
A shelter from pigs on the wing.
A shelter from pigs on the wing.
- jacekxjr78
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2005
- Województwo: K-małopolskie
UHMA BIKE - OK
siemka
UHMA BIKE - OK
elo 
Nie gniewaj sie Tomasz, ale my tu mamy spamerów co jakiś czas. Wchodzi taki i od razu zachwala jakąś firmę. Dobrze, że nikt Ci na grubo nie pocisnął, bo też się zdarzało

Nie gniewaj sie Tomasz, ale my tu mamy spamerów co jakiś czas. Wchodzi taki i od razu zachwala jakąś firmę. Dobrze, że nikt Ci na grubo nie pocisnął, bo też się zdarzało

WITAJCIE I WY I DZIĘKI ZA WYROZUMIAŁOŚĆ - ps. nie miałem pojęcia, że wypadałoby się przedstawić i czekałem na jakąś interakcję ku rozwojowi zdarzeń przydatną ..., ale prawdą jest, że Mama uczyła, że gdy się gdzieś wchodzi, to się mówi DZIEŃ DOBRY. DZIEŃ DOBRY PANIOM(jeśli są takowe) i PANOM SZANOWNYM. ps. "stary dziad" ma 46 lat, a w głowie tak między 20 a 80 latkiem - zależy od dnia. MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM. Tomasz.
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
- piontek
- Kontaktowanie:
Albo wstaw sobie na stałe. Mimo, że też nie wiem po co, gdyż podpisany jesteś na lewo od postu.
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
O widzi. Chce to umie
O Uhmach krążą różne opinie choć ostatnimi czasy raczej dobre.
Co do życzliwości itp. - ciesz się, że nie gadałeś z Uhmem seniorem, mógłbyś odnieść zgoła odmienne wrażenie.

O Uhmach krążą różne opinie choć ostatnimi czasy raczej dobre.
Co do życzliwości itp. - ciesz się, że nie gadałeś z Uhmem seniorem, mógłbyś odnieść zgoła odmienne wrażenie.
bye
balth
balth
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Tak, senior wybitnym interlokutorem nie jest, ale ja od razu zawsze do Filipa uderzam albo Piotra i nie narzekam.
Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”