Postautor: orimain » piątek, 1 sierpnia 2008, 16:12
Panowie (i ewentualne Panie) . Polecam sklep jotte.pl. Kupowałem zestaw Givi (stelaż 341F, płyta M3, kufer Maxia 52l) Całość kosztowała (wraz z kurierem) 799zł. Porównajcie sobie z cenami w innych sklepach Obsługa telefoniczno-mailowa perfekcyjna. Ja na pewno jeszcze będę robił w nim zakupy - osłona chłodnicy PUIGa za 250zł!
Może i tanio ale nie podoba mi się tam to, że w zasadzie wszystkiego musisz szukać na stronach importerów lub producentów a potem o towar pytać w sklepie.
Wolę widzieć w sklepie spośród czego moge wybrać, a nie sklep mnie gdzieś odsyła.
Postautor: orimain » piątek, 1 sierpnia 2008, 21:46
Za to można zakupy z domu robić, doradztwo fachowe, towar od kilku producentów do powybieranie.... ja takie lubię. Jak by co - sprawdzony i zweryfikowany
Postautor: mariuszdg » niedziela, 5 kwietnia 2009, 18:46
Kumpel z pracy kupił tam Gmole do V-Storma. Cytuję: "kupowałem gmole GIVI - najniższa cena w Polsce i błyskawiczna przesyłka ". Jak odbiorę swój sprzęt (jeszcze parę dni) też się do nich zgłoszę.
Postautor: rstencel » niedziela, 5 kwietnia 2009, 19:09
Ja kupowałem u nich dwa lata temu cały zestaw - kufry i stelaż. Wtedy również była to najniższa cena na rynku i jeszcze można się było potargować.
Popieram sklep godny polecenia!
Postautor: suzigsx1 » niedziela, 5 kwietnia 2009, 19:52
Ja równiez sobie chwalę ten sklep,brałem w tym roku stelaż 341f,płyta M3 i kufer Maxia 52l,koszt z kurierem to 900 zł,identyczny zestaw w innych sklepach duuużo droższy
Postautor: troll » poniedziałek, 6 kwietnia 2009, 19:41
Niedawno przyszedł do mnie zestaw z jotte.pl
GIVI Maxia E55 i do niego płyta i stelaż oraz oparcie pasażera gratis.
Szybko i sprawnie!!! I myślę że 1100 zł za całośc to dość atrakcyjna cena Mimo że to kupa kasy