umberto pisze:Już kupiłem JD i zarezerwowałem fotel najbliżej tv na Sylwestra.
A (wiem) masz fotel zarezerwowany dla zbłądzonego wędrowca?
umberto pisze:Już kupiłem JD i zarezerwowałem fotel najbliżej tv na Sylwestra.
troll pisze:Też będę w doma siedział pewnie w sylwka. Łycha jest.
Hubert nie wierzę, że zostawiłeś bez komentarza film z YT który podesłałem wcześniej...
Taki cajon musisz mieć następnym razem. Znaczy takiego Ci życzę.
artur pisze:umberto pisze:A (wiem) masz fotel zarezerwowany dla zbłądzonego wędrowca?
artur pisze:... Musisz oglądać jak dorośli faceci ...
troll pisze:YT chyba zaciąga dane z FB, gmail, google.
artur pisze:Dla mnie sylwester to jedna z głupszych imprez jakie są. Bo tak - baby ubierają się 3 godziny. Ty musisz wejść w garnitur. Trzeba zamówić taxi. Wchodzisz na salę i kuźwa nie znasz nikogo. Jest drętwo, to zaczynasz pić. Potem ludzie o dziwo się cieszą że są starsi o rok. Musisz życzyć zdrowia wszystkim których nie znasz i nigdy już ich nie zobaczysz. Bez sensu. Musisz obdzwonić rodzinę w trakcie imprezy. Musisz oglądać jak dorośli faceci zachowują się jak dzieciaki odpalając petardy i puszczając w niebo setki złoty. Bez sensu Wypijasz jeszcze trochę i czas zamówić taksówkę. Zdjąć garnitur, bo nie pójdziesz spać w nim. Normalnie byś się wyspał w opakowaniu, jak normalny człowiek ale w gangu nie można. Bez sensu!
hubertm pisze:
Ps. wkrótce Poznań
hubertm pisze:
Ps. wkrótce Poznań
artur pisze:A wizę im załatwiłeś?
donCezarre pisze:Aeeeżeee co?
donCezarre pisze:Aeeeżeee co?
Bla Bla Srapatalk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość