Nie zauważyłem żeby ciekły, ale klocki zużywają nierówno.

sdobrzan pisze:Brać się za papier ścierny 1500-2000 i pastę polerską, czy już tylko do wymiany?
Nie zauważyłem żeby ciekły, ale klocki zużywają nierówno.
sdobrzan pisze:Teraz widać?
Zdzislaw pisze:
sdobrzan napisał(a):
Teraz widać?
Nie.
Unfamiliar pisze:...
Przetrzyj szmatką ja musisz i pakuj je spowrotem (byle w to samo miejsce).
W aucie też czyścisz tłoczki????
....
Unfamiliar pisze:To forum ma jobla na punkcie polerki wszystkiego co jest demontowalne.
artur pisze:Temat podobny do olejowego i gumowego. Jest tego z pińcet postów .
korbek - jak już wyjąłeś to opierdol lettko filcem , dodaj nowe uszczelniacze i będzie ok. Jak nie bedzie ciekło to czy filcem czy gumówką obrobisz to jakie ma znaczenie?
sdobrzan pisze:Myślę, że kupię sobie jakiś używany zacisk i powybieram co lepsze tłoczki. Nowe strasznie drogie!
sdobrzan pisze:Dzięki wszystkim za rady. Doczyściłem tłoczki, gdzieniegdzie chrom jest uszkodzony
Myślę, że kupię sobie jakiś używany zacisk i powybieram co lepsze tłoczki. Nowe strasznie drogie!
artur pisze:Jeżeli chrom jest uszkodzony to nie będzie dobrze.
artur pisze:No ok. Nie jestem fachowcem natomiast widziałem jak uszkodzony chrom z lag załatwił uszczelniacze w 30 sekund.
farba pisze:Jak pójdą nowe klocki to tłoczki wejdą do końca, do czyszczenia wełna stalowa "00" ...
farba pisze:Korpusy samochodowych są ze staliwa a w motocyklach aluminiowe ,w większości przypadków w autach tłoczki są z jednej strony a zacisk chodzi na prowadnicach,w motocyklach tłoczki wysuwają się przeciwsobnie i jest ich więcej a zacisk jest nieruchomy - takie są ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości