Krzysztof87 pisze:Jak wpisałeś w alliexpress?
Zwyczajnie : Aliexpres

Krzysztof87 pisze:Jak wpisałeś w alliexpress?
Zdzislaw pisze:Szukajcie od FJoty.
JAREK pisze:Pewnikiem i ja powinienem nabyć. Czy owe od FJ można również na allegro znaleźć? Macie jakiś symbol tych od FJ?
Piotr 1 pisze:Czy wystarczy tylko założyć inne króćce żeby odblokować ?
Czy do tego trzeba podnieść iglicę, zmienić dysze, inne membrany i może coś jeszcze ?
Bywa. Znam osobiście kogoś i widziałem dowód gdzie pomylono zamieniono pojemność z mocą i z wpisu wynikało, że hayka ma 1300kW i coś koło 200ccm.Piotr 1 pisze:Ciekawostką jest że w dowodzie mam wpisane 98 ale KW !!! czyli 98 x 1,33 = 130 km
Chyba im się coś poplątało
MariuszGdynia pisze:A ja kupiłem nówki 2 lata temu za całę 400zł i po 5-10tys km zauważyłem pęknięcie ... albo mechanik dał ciała i za mocno dowalił, albo gówno z Larssona
PS. ciekawe, ze temat o króćcach ssących, a tam widziałem okładkę książki 3 rzeszyale ja nic nie przecież nie mówię
JAREK pisze:ale czy ktoś z was kupował u tego sprzedawcy?
gacy666 pisze:MariuszGdynia pisze:A ja kupiłem nówki 2 lata temu za całę 400zł i po 5-10tys km zauważyłem pęknięcie ... albo mechanik dał ciała i za mocno dowalił, albo gówno z Larssona
PS. ciekawe, ze temat o króćcach ssących, a tam widziałem okładkę książki 3 rzeszyale ja nic nie przecież nie mówię
Gdzie kupiłeś te króćce za 400? Bo chciałbym wymienić, ale cena w larssonie za tourmaxy wynosi 1200zł oO
http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no= ... &bid=10743
JAREK pisze:Wiem, że te nie są do RP10, a może się mylę - http://allegro.pl/ir-krocce-gaznikowe-y ... 99286.html - ale czy ktoś z was kupował u tego sprzedawcy?
Na razie w jego ofercie nie znalazłem do mojej ale pewnie się coś pojawi.
Zdzislaw pisze:artur pisze:....Nawet niemcy nie mogą się tym pochwalić. Wszystko zależy od budżetu.
Tutaj bym polemizował.
XRzysJek pisze:Czytałem raz artykuł o akrapie. Pisali o hydroformowaniu maszyną za milion euro. To są Chorwaci bodaj. Nic nie wspominali by to kitajce gięli na kolanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość