jak by ktos mial cos takiego albo slyszal ze ktos cos takiego ma, to bardzo bym prosił 
jak by ktos mial cos takiego albo slyszal ze ktos cos takiego ma, to bardzo bym prosił 
rkluczyk pisze:Tak a propos lampy, czy któryś z kolegów próbował coś zakombinować z xenonem? Wiem , że świeci super, ale pierwsza generacja chińskich bixenonów podobno rozprasza światło i oślepia.Dzisiejsza generacja podobno jest lepsza, ale wiem to tylko z wykładu sprzedawcy.
rkluczyk pisze:Tak a propos lampy, czy któryś z kolegów próbował coś zakombinować z xenonem? Wiem , że świeci super, ale pierwsza generacja chińskich bixenonów podobno rozprasza światło i oślepia.Dzisiejsza generacja podobno jest lepsza, ale wiem to tylko z wykładu sprzedawcy.
Golium pisze:XJR jedzie do mnie z Anglii,
Lampe ma przystosowana do lewej storny.
Co powinienem wymienic?
Klosz czy cos jeszcze?
mariuszdg pisze:Golium pisze:XJR jedzie do mnie z Anglii,
Lampe ma przystosowana do lewej storny.
Co powinienem wymienic?
Klosz czy cos jeszcze?
Kumpel jak rejestrował V-Stroma angielskiego to w ogóle mu się kolo nie czepiał lampy. Jeśli masz problemy z lampą to może jedz na jakąś pomniejszą stację diagnostyczną i zaryzykuj.
balth pisze:... i przy każdej kontroli drogowej zastanawiaj się "zauważy/nie zauważy?" że o świeceniu w kosmos nie wspomnę... :-\
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości