Olekmotocykle
-
- Model i rocznik moto.: Fazer 600 dobre i to !
- Województwo: E-łódzkie
Olekmotocykle
http://www.allegro.pl/item734652060_wyd ... 96_01.html
Zdecydowałem,że kupię sobie jakieś fajne wydechy więc dzwonię tam i pytam -jak są mocowane(mam założony stelaż),na jakiej wysokości idą po założeniu itp,itd...
Pani najpierw nie wiedziała i poprosiła żebym zadzwonił za godzinę,za godzinę też nie wiedziała a kiedy spytałem czy w ogóle wie co sprzedaje bąknęła pod nosem że "ludzie to biorą więc chyba musi pasować".
Nie poddałem się jednak i drążyłem dalej więc powiedziała żebym chwilkę poczekał i zaczęła pytać jakiegoś gościa obok,po chwili usłyszałem w tle "a skąd ja mam k...a wiedzieć,niech sobie kupi i przymierzy!"
Na moje pytanie czy w razie czego bedę mógł odesłać towar usłyszałem ,że
tak ale żebym nie klikał aukcji bo im prowizję pociągną , wystarczy napisać maila z adresem i wysyłają towar ale TYLKO za pobraniem...
Osobiście nie polecam.
Zdecydowałem,że kupię sobie jakieś fajne wydechy więc dzwonię tam i pytam -jak są mocowane(mam założony stelaż),na jakiej wysokości idą po założeniu itp,itd...
Pani najpierw nie wiedziała i poprosiła żebym zadzwonił za godzinę,za godzinę też nie wiedziała a kiedy spytałem czy w ogóle wie co sprzedaje bąknęła pod nosem że "ludzie to biorą więc chyba musi pasować".
Nie poddałem się jednak i drążyłem dalej więc powiedziała żebym chwilkę poczekał i zaczęła pytać jakiegoś gościa obok,po chwili usłyszałem w tle "a skąd ja mam k...a wiedzieć,niech sobie kupi i przymierzy!"
Na moje pytanie czy w razie czego bedę mógł odesłać towar usłyszałem ,że
tak ale żebym nie klikał aukcji bo im prowizję pociągną , wystarczy napisać maila z adresem i wysyłają towar ale TYLKO za pobraniem...
Osobiście nie polecam.
człowiek jest tyle wart ile może pomóc drugiemu
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
Re: Olekmotocykle
suzigsx1 pisze:[...]
dooooobreeeee.... ja pitolę. a w sklepie w sumie w porzo goście.
bye
balth
balth
-
- Model i rocznik moto.: Fazer 600 dobre i to !
- Województwo: E-łódzkie
vivvaldi pisze:Panowie, z pewnością kolega trafił na zły dzień ze strony obsługującej go Pani. Znam Olka osobiście, jak również jeszcze parę osób zarówno w sklepie w Bielsku jak i w Goczałkowicach. Obsługa i ceny są na wysokim poziomie. Każdy dzień jest inny i czasami tak jest i nie ma co podsumowywać całości.
Myślę ze to nie był jej zły dzień,kobita nie była nieuprzejma wobec mnie,po prostu nie była zorientowana co i jak.
Rozwalił mnie klient którego usłyszałem w tle.
Nie twierdzę ,że sprzedają badziewny towar ,myślę że wręcz odwrotnie sądząc po komentarzach, no ale jeśli noszę się z zamiarem zostawienia im 1100 złociszy i w zamian coś chcę się dowiedzieć o kupowanym towarze to chyba nie jest nic dziwnego...
Po prostu poczułem się tak jakbym usłyszał : "dawaj kasę i spier...j"

człowiek jest tyle wart ile może pomóc drugiemu
U Olka i w innych sklepach tez jak wy zostawiłem troche kasy - tyle że głównie w sytuacjach gdy się kupowało części zamienne - więc nie ma problemu z pasowaniem itp...
no ale fakt faktem że troche z nóg zbija tekst z tła...
gdyby nie odległości i czas to by się można było przejechac i na miejscu przymierzyć - ale nie ma lekko...
no ale fakt faktem że troche z nóg zbija tekst z tła...
gdyby nie odległości i czas to by się można było przejechac i na miejscu przymierzyć - ale nie ma lekko...
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”