WojtaS pisze:no właśnie mi się tłoczek wysunął za daleko
i nabrał powietrza !
 Szanownemu wybawcy mogę też zgrabić liście z ogródka , lub odśnieżyć podjazd
 Szanownemu wybawcy mogę też zgrabić liście z ogródka , lub odśnieżyć podjazdMisiek pisze:Szanownemu wybawcy mogę też zgrabić liście z ogródka , lub odśnieżyć podjazd
 . Lala ma najechane dopiero 14.500. tys. mil wiec mysle ze nic powaznego nie powinno sie dziac ale moze ma ktos jakies doswiadczenia z takim problemem.
 . Lala ma najechane dopiero 14.500. tys. mil wiec mysle ze nic powaznego nie powinno sie dziac ale moze ma ktos jakies doswiadczenia z takim problemem. A może grzał się tak samo i wcześniej tylko nie sprawdzałeś i nie wiesz jak było ja tez nie macałem kruszyny nigdy w tym miejscu po rozgrzamiu i nie wiem czy tam sie robi szybciej ciepło czy później, pamiętaj, że to wszystko są części silnika. Sprawdź jeszcze raz czy tak się dzieje z grzaniem i dla potwierdzenia że jest podobnie niech ktoś inny z forum też tak zrobi. Tam się w wysprzęgliku nic nie kręci nic nie trze o siebie nie pracuje jak w innych częściach silnika i uważam że jeżeli nawet się grzeje to tak ma być i koniec.
 A może grzał się tak samo i wcześniej tylko nie sprawdzałeś i nie wiesz jak było ja tez nie macałem kruszyny nigdy w tym miejscu po rozgrzamiu i nie wiem czy tam sie robi szybciej ciepło czy później, pamiętaj, że to wszystko są części silnika. Sprawdź jeszcze raz czy tak się dzieje z grzaniem i dla potwierdzenia że jest podobnie niech ktoś inny z forum też tak zrobi. Tam się w wysprzęgliku nic nie kręci nic nie trze o siebie nie pracuje jak w innych częściach silnika i uważam że jeżeli nawet się grzeje to tak ma być i koniec.
 :D:D Zganijcie jak prosty
:D:D Zganijcie jak prosty  :D:D tam jest przeciez filtr oleju wiec jak ma byc zimne
:D:D tam jest przeciez filtr oleju wiec jak ma byc zimne  :D:D:D:D
:D:D:D:DDanski pisze:...a wyciek z tego wysprzęglika

Wróć do „Układ napędowy szeroko pojęty - silnik, sprzęgło, skrzynia.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości