Postautor: JAREK » niedziela, 9 grudnia 2007, 15:46
Jako że nie jestem biegły w tworzeniu stron www zwracam się o pomoc w tworzeniu i budowaniu naszego portalu do członków naszego forum.
Ci, którzy się znają, umieją i chcą pomóc w zrobieniu strony z prawdziwego zdarzenia proszeni są o wystąpinie.
bez hasła dostępu to chyba nie wrzucisz, a na forum raczej nie będę przesyłał takich danych.
Jak możesz to zrób wg wałsnego pomysłu, wrzuć gdzieś to zobaczę.
Machnij w corelu, zapisz jako pdf i wrzuć w google doc. Albo jako *.jpg i na picasse. Ja tydzień temu próbowałem logo na koszulkę zlotową w corelu zrobić. Troszkę na bani byłem i śmiesznie wyszło .
Postautor: JAREK » czwartek, 15 kwietnia 2010, 17:47
Dość ciekawa propozycja, przyznam. Polemikę zapewne wzbudzi XJR-ka z ową "1" i pewni odezwą się głosy czemu nie w ..... kolorze.
Wiem, że to wymaga największego trudu ale te napisy wymagałyby poprawy moim zdaniem, aczkolwiek doceniam trud i pracę włożoną w projekt bo wiem, że to czasu i nerwów pewnie kosztowało wiele.
Postautor: Głaz » czwartek, 15 kwietnia 2010, 21:13
Popieram sugestię odnośnie napisu myślę jeszcze o wersji chromowanej bądź trawionej napisu ale to jak z malowaniem obrazu jak namalujesz jest ok a następnego dnia już widzisz co jeszcze trzeba poprawić. Cieszę się, że koncepcja przypadła do gustu dopracuje projekt i podrzucę do weryfikacji Ale to dopiero w przyszłym tygodniu jak w pracy będę nudę zabijał to podlepię go troszkę.
Postautor: piontek » piątek, 16 kwietnia 2010, 18:08
Dla kompromisu proponuję: srebrno-czarna. Tak jak rocznik 2002, bo jakoś mi sie wydaje, że jest najpopularniejszy na forum. A może ja na taki tylko zwracam uwagę...
Jako autor zawsze mogę umieścić zieloną Właśnie z tego powodu umieściłem sprzęt w malowaniu jakiego nie ma nikt z forumowiczów żeby nikt nie był pokrzywdzony. Chociaż opcja z dwoma wydechami typu tuba byłaby ładniejsza. poszperam zatem i powalczę trochę może trochę bardziej wam dogodzę.