Aerograf
Aerograf
Jak coś polecam tego gościa- http://www.aerograf.anwi.pl Malował mi motki i kaski kilka razy,może niezbyt szybko,ale tanio i solidnie. Ps.Na jego stronie jest zdjęcie atrapy zbiornika paliwa od mojego byłego Pan Europeana-wzór skóra węża,superek efekt !
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 9 sierpnia 2010, 09:55 przez goguś, łącznie zmieniany 1 raz.
- hubertm
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP19
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
umberto pisze:jak można sobie pierdyknąć wyskakujace z fal morskich delfinki na baku motocyklowym..
Delfin – ogólne określenie wodnych ssaków z rzędu waleni, podrzędu zębowców. Obejmuje średniej wielkości walenie charakteryzujące się wydłużonym pyskiem i obecnością melonu.

lub;
Delfin, Pelikan i Pantera - wyjątkowe taryfy Orange

hubertm
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Chyba zacznę Cię lubićumberto pisze:ale frędzli, lisich kit na antenach, całego pocztu sztandarowego na masztach i delifinków na baku to nie ogarniam

Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
- ptysiornia
- Model i rocznik moto.: Tiger 900 Rally Aragon
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
Jako, że temat aerografu jest mi dość bliski, pozwolę sobie na zajęcie głosu w danej dyskusji.
Sprawa z kiczowatością niektórych projektów wykonywanych technika aerografu jest zależna od kilku czynników: 1- Zasobności portfela zleceniodawcy, 2- jego postrzegania piękna czyli swoistej estetyki ,3- zdolności i umiejętności osoby wykonującej projekt, jej kreatywności oraz darze przekonywania do własnych racji. o ile o tych pierwszych to możemy podyskutować jak koledzy wyżej to sprawa samych ,,aerografistów" wygląda następująco.
Osoby te dzielą się na dwie grupy. Jedną z nich tworzą osoby posiadające wiedzę techniczną odnośnie lakiernictwa i malują aerografem hobbistycznie, a po chwili zarobkowo. Druga grupa to osoby, które posiadają predyspozycje manualne i przygotowanie artystyczne ale nie posiadają odpowiedniego doświadczenia w branży lakierniczej. Dryga grupa doświadczanie nabiera w miarę realizowanych przedsięwzięć. Niestety pierwsza grupa ma troszkę bardziej pod górę aby przygotować się pod kontem artystycznym. Najlepiej prezentujące się prace pochodzą od zespołów ludzi współpracujących ze sobą, lub od osób które posiadły jedne i drugie zdolności. Hmm poniosło mnie troszkę. Zapraszam do mojej galerii.
Sprawa z kiczowatością niektórych projektów wykonywanych technika aerografu jest zależna od kilku czynników: 1- Zasobności portfela zleceniodawcy, 2- jego postrzegania piękna czyli swoistej estetyki ,3- zdolności i umiejętności osoby wykonującej projekt, jej kreatywności oraz darze przekonywania do własnych racji. o ile o tych pierwszych to możemy podyskutować jak koledzy wyżej to sprawa samych ,,aerografistów" wygląda następująco.
Osoby te dzielą się na dwie grupy. Jedną z nich tworzą osoby posiadające wiedzę techniczną odnośnie lakiernictwa i malują aerografem hobbistycznie, a po chwili zarobkowo. Druga grupa to osoby, które posiadają predyspozycje manualne i przygotowanie artystyczne ale nie posiadają odpowiedniego doświadczenia w branży lakierniczej. Dryga grupa doświadczanie nabiera w miarę realizowanych przedsięwzięć. Niestety pierwsza grupa ma troszkę bardziej pod górę aby przygotować się pod kontem artystycznym. Najlepiej prezentujące się prace pochodzą od zespołów ludzi współpracujących ze sobą, lub od osób które posiadły jedne i drugie zdolności. Hmm poniosło mnie troszkę. Zapraszam do mojej galerii.

Wróć do „Sklepy, salony, serwisy - polecamy; odradzamy.”