Wyciągnięcie bebechów
- rkluczyk
- Model i rocznik moto.: Motorynka
- Województwo: P-wielkopolskie
- Kontaktowanie:
Po wyciągnięciu bebechów nie synchronizacja ,ale regulacja mieszanki na 100% trza zrobić.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 2 maja 2011, 11:56 przez rkluczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacekxjr78
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2005
- Województwo: K-małopolskie
- Piotr_MC_85
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2009
- Województwo: D-dolnośląskie
- Piotr_MC_85
- Piotr_MC_85
ja kupilem sobie z niem. ebay te wstawki / koncówki o srednicy 34 mm , pytalem sie tego kolesia jak to jest itd. bo ma jeszcze wieksze o srednicy 42 mm i powrót do orginalu 25 mm , odpisal mi ze jak chce jezdzic na dalekie trasy to poleca mi 34 mm , bo te 42 mm sa bardzo glosne na dalsze trasy , znaczy pod kaskiem bedzie to denerwujace buczenie
i napisal mi zeby do nitowania uzyc dobrej markowej nitownicy , nity z nierdzewki sa razem z tymi koncówkami w zestawie , i mozna rozwiercic tak jak tu którys z kolegów pokazal dziurka przy dziurce wiertlem . Z tego co ja wiem od tego Manfreda niemca co takie roznego typu czesci robi do XJR , to napisal mi jeszcze ze z tymi 34 mm mozna spokojnie jezdzic nikt sie nieczepia z kolegow niebieskich
, czy to w austrii czy we wloszech wszystko easy
tu jest link do strony tego Manfreda z niemiec , ma tez inne rozne akcesoria do XJR
http://www.mode-golf-lifestyle.eu/index ... eins%E4tze
moge wstawic fotki tych koncówek 34 mm , ladnie wykonane , profesionalnie
regulacja gaznika niejest potrzebna jak sie tylko wymieni koncówki , co innego jak by sie np. filtr powietrza K&N dodatkowo wbudowalo , lub w air box dodatkowo dziur nawiercilo , to wtedy sklad mieszanki byl by inny i wymaga to regulacji.

tu jest link do strony tego Manfreda z niemiec , ma tez inne rozne akcesoria do XJR

http://www.mode-golf-lifestyle.eu/index ... eins%E4tze
moge wstawic fotki tych koncówek 34 mm , ladnie wykonane , profesionalnie

regulacja gaznika niejest potrzebna jak sie tylko wymieni koncówki , co innego jak by sie np. filtr powietrza K&N dodatkowo wbudowalo , lub w air box dodatkowo dziur nawiercilo , to wtedy sklad mieszanki byl by inny i wymaga to regulacji.
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
- farba
- Model i rocznik moto.: Żółta taryfa
- Województwo: W-mazowieckie
po tym zabiegu dźwięk jest głębszy, bas bez pierdzenia, fajnie bulgocze przy odjęciu gazu .
w wolnej chwili planuję dalsze mody.
modyfikacja silencerów
w wolnej chwili planuję dalsze mody.

modyfikacja silencerów
Ostatnio zmieniony niedziela, 23 września 2012, 17:57 przez farba, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacekxjr78
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2005
- Województwo: K-małopolskie