Dziadek jak piszesz dłuższego posta to zanim dasz "wyślij" to go najpierw całego skopiuj. Na forum jest ustawiona czasówka, która gdy nie zmieniasz aktualnego podfora (np pisząc długą wiadomość) wywala Cię z osób zalogowanych.
Jeśli chcesz odzyskać na szybko co pisałeś, i jeszcze nie zamknąłeś przeglądarki to daj "cofnij" (strzałka w lewo

). Powinno Ci się cofnąć do momentu wciśnięcia "wyślij".
Dziadek pisze:Noż k....a napisałem się , wysłałem a to poszło gdzieś w .... Krótko, farglenie sprzętów, najważniejsza przyczyna to miękkość zawieszenia. Można sobie sprawdzać ustawienia fabryczne a zużycie po wyjeżdżeniu parudziesięciu tysięcy kilometrów, to myszka miki?
Tomsonowi mechanik dokręcił przód niemalże na maksa i poprawiło się? Poprawiło. Ja jeżdżę na 20W i chrzanię,że jest trochę twardo jak nie mam np. nurkowania przy ostrzejszych hamowaniach
to chyba nie trochę twardo, a zajebiście twardo
ja w tym roku dałem 15 i powiem tak:
załadowana ok, do zapindalania ok, ale gdy jadę sam np do pracy bez gratów to jest za twardo niestety. Oczywiście to olewam, ale takie mam odczucia.
Co do shimowania to wczoraj miałem fajny przypadek. Ścigałem się z CBR600RR i w pewnym momencie na trasie gdy spojrzałem na zegary to wyglądało to jakby zaczęły pływać, całkowicie odczepione od motocykla w lewo i prawo. Motor mi bujało ale zajęty obserwowaniem drogi i uciekającej mi na prostej Hondzie nie zwracałem na to uwagi. Dopiero gdy spojrzałem na "gumowe" zegary dotarło do mnie co się dzieje - efekt złudzenia optycznego jak w triku z ołówkiem, który wprawiony odpowiednio w ruch zdaje się być jak z plasteliny. Ja dalej zwalam to na szybę i kufer, na torze przy podobnych prędkościach i zdemontowanej "turystyce" cisnąłęm do odcięcia i nic takiego nie miało miejsca.