Sugestie na to co poprawić dodać można by było
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Myślę, że udało się rozwiązać problem Nowych Użytkowników w kwestii witania się.
Każdemu Nowemu po jego akceptacji zgłoszenia rejestracyjnego będę blokował mozliwość pisania we wszystkich działach oprócz Powitalni oczywiście, o czym jest w regulaminie.
Uploaded with ImageShack.us
Jak się przywita, odblokuje i juz wiadomo, że skoro pisze na forum to sie przywitał, nawet jak liczba postów na to nie wskazuje bo np. jego powitanie automatem się usunęło.
Każdemu Nowemu po jego akceptacji zgłoszenia rejestracyjnego będę blokował mozliwość pisania we wszystkich działach oprócz Powitalni oczywiście, o czym jest w regulaminie.

Uploaded with ImageShack.us
Jak się przywita, odblokuje i juz wiadomo, że skoro pisze na forum to sie przywitał, nawet jak liczba postów na to nie wskazuje bo np. jego powitanie automatem się usunęło.
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Piotr_MC_85
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2009
- Województwo: D-dolnośląskie
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
Korek pisze:Zdecydowanie trzeba zainstalować dodatek do forum, żeby można było czytać z Tapatalka na smartfonach. Wszyscy są zaganiani a najnowsze posty zawsze można przeczytać stojąc w korku lub jadąc miejską komunikacją. Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, uczciwie przyznaje, że nie szukałem.
Bez apelacyjnie kolege przedpiszce popieram.
Prawdziwy mistrz wygrywa zawsze.......
- korbek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2008
Ja już kiedyś wspominałem. Dostałem wtedy taką odpowiedź:
oraz zostałem odwołany do "Wersji forum PDA/GSM".
JAREK pisze:Doczytałem że na skrypt phpBB by Przemo chyba nie ma jeszcze napisanej modyfikacji pod Tapatalk i niektórzy sugerują przeniesienie forum na inny skrypt ale poczekajmy chwilkę bo zadałem na forum pytanie odnośnie instalacji w/w modyfikacji.
oraz zostałem odwołany do "Wersji forum PDA/GSM".
Opera jak najbardziej mam, nawet kilka innych przeglądarek. Tylko jest mały szkopuł. Wyobrażasz sobie jak trafiam moim małym zgrabnym opuszkiem palca w ten wielki link na ekranie smartfona, żeby otworzyć następną stronę na forum - ja nie.
I to jest problem. Myślę @Jarku, że czas coś z tym zrobić bo życie biegnie do przodu i każdy chce udogodnień. Daj nam możliwość poczytać forum stojąc w korku, siedząc na klozecie lub bzykając sąsiadkę.

I to jest problem. Myślę @Jarku, że czas coś z tym zrobić bo życie biegnie do przodu i każdy chce udogodnień. Daj nam możliwość poczytać forum stojąc w korku, siedząc na klozecie lub bzykając sąsiadkę.
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
Takie coś wyskoczyło mi kilka razy przed chwilą w trakcie wchodzenia na forum:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95 in /home/xjrclub/domains/yamahaxjrclub.pl/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95