Gumy czas kupić :)
- Tomson
- Model i rocznik moto.: Yamaha xjr 1300 turbo
- Województwo: W-mazowieckie
Każda opona jest stworzona do czego innego, a i nie po to pracują sztaby ludzi nad sprzętami by zakładać to co nam wpadnie w ręce. Jedne opony są do lekkich sportów, inne do ciężkich nakedów a jeszcze inne do crossów czy cruiserów. Ale jeżeli ktoś chce polatać na gumkach 4-5 tysi to zakłada miękkie gumki, a jak ktoś chce jeździć dożywotnio to zakłada twarde. Każdy z nas ma wolny wybór i bardzo sobie cenię rady Szanownych Kolegów którzy opisują jak która opona się sprawuje. Te rady przydają się na przyszłość.
- Szulc1980
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2006
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy opinie na tej stronie są miarodajne, ale poczytać nie zaszkodzi
http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=7

http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=7
- ptysiornia
- Model i rocznik moto.: Tiger 900 Rally Aragon
- Kontaktowanie:
- ptysiornia
- Kontaktowanie:
- ptysiornia
- Kontaktowanie:
- ptysiornia
- Kontaktowanie:
Zdzisław pisze:Ja myślę o Metzelerach M3, coby sprawdzić, kolega miał w 1000rr i mówi, ze ogień z przyczepnością
To pomyśl o M5. Jest to następca M3ki. Jest już wykonana w technologii Interact.
Miałem przez jeden sezon w Tuono. Przyczepność kapitalna tuż po wyjeździe z garażu i baaaardzo przyzwoita trwałość - zrobiłem na nich 9 tys km i sprzedałem jako używane dalej. A Tuono lubi jeść gumy

W tym sezonie wchodzi na rynek M7 i M5 można kupić w bardzo dobrej cenie.
hubertm pisze:Czyżby "Trójka" wymagała modyfikacji....
Od debiutu trójki konkurencja poszła mocno do przodu. PR3 były najpierw łojone przez Z8, a w zeszłym roku przez Angel GT. PR3 lądowała na końcu wszystkich testów i porównań. Stąd pewnie tak szybko wprowadzony następca.
hubertm pisze:....Co do tego Sprzedającego, kupowałem u niego. Rzetelny.
Może i rzetelny, ale cenę wywalił za nie z sufitu. U mnie mogą być spooooro taniej.
pzdr
ptyś
Oj, grzmi! Będzie burza!
Oj, grzmi! Będzie burza!
- pioro
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2013
- Województwo: Z-zachodniopomorskie
farba pisze:Azot przyciąga grafit który to z kolei jest składnikiem smoły a ona komponentem asfaltu
Azot (N, łac. nitrogenium) – pierwiastek chemiczny o liczbie atomowej 7, niemetal z grupy 15 (azotowców) układu okresowego. Stabilnymi izotopami azotu są 14N i 15N. Azot w stanie wolnym występuje w postaci dwuatomowej cząsteczki N2. W cząsteczce tej dwa atomy tego pierwiastka są połączone ze sobą wiązaniem potrójnym. Azot jest podstawowym składnikiem powietrza (78,09% objętości).
Idąc twoją drogą :
Na drogach asfaltowych można dostać szoku tlenowego, gdyż cały azot zgromadzony jest przy powierzchni drogi, bo jak to w fizyce jest, każdej reakcji towarzyszy przeciw reakcja, czyli jeśli azot przyciąga smołę to smołą przyciąga azot ...
farba ... nie idź tą drogą ...

Kiedyś się ogarnę, ale jeszcze nie czas na takie wybryki.