Ściana Wschodnia
- umberto
- Model i rocznik moto.: ArtBikeGarage Limited Edition
- Województwo: P-wielkopolskie
hubertm pisze:czy to jest dla Ciebie wymiernik popularności ? Hmmm, ciekawe.....
Hu, jesteś moim fanem, nieustannie.
Ale:
- napisali o Tobie w "Wielki świat, kuchenny blat" "Gali" lub choćby "Życiu na gorąco"?
- zaprosili do "Kawa czy Herbata" lub "Dzień dobry TVN"?
- zaprosiła Pani Janina Paradowska lub Jan Wróbel do "Poranka Radia TOK.FM"?
- zaproponowali rolę w "Barwach Szczęścia"?
- nalegali byś wystąpił w "Gwiazdy tańczą na lodzie" lub "Tańcu z gwiazdami"?
(P)odpowiem:
- NIE
- NIE
- NIE
- NIE
- NIE
No i jak tu brać autograf?
umberto pisze:hubertm napisał/a:
czy to jest dla Ciebie wymiernik popularności ? Hmmm, ciekawe.....
Hu, jesteś moim fanem, nieustannie.
Ale:
- napisali o Tobie w "Wielki świat, kuchenny blat" "Gali" lub choćby "Życiu na gorąco"?
- zaprosili do "Kawa czy Herbata" lub "Dzień dobry TVN"?
- zaprosiła Pani Janina Paradowska lub Jan Wróbel do "Poranka Radia TOK.FM"?
- zaproponowali rolę w "Barwach Szczęścia"?
- nalegali byś wystąpił w "Gwiazdy tańczą na lodzie" lub "Tańcu z gwiazdami"?
buqhahahaha!!
Umbi właśnie zostałeś moim gorącym fanem!
- hubertm
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP19
- Województwo: W-mazowieckie
- Kontaktowanie:
Umbi, za to Ty jesteś moim idolem
Twoje pytania podstawię dla przykładu np. pod zespół Luxtorpeda:
- napisali o Luxtorpedzie w "Wielki świat, kuchenny blat" "Gali" lub choćby "Życiu na gorąco"?
- zaprosili Luxtorpedę do "Kawa czy Herbata" lub "Dzień dobry TVN"?
- zaprosiła Luxtorpedę Pani Janina Paradowska lub Jan Wróbel do "Poranka Radia TOK.FM"?
- zaproponowali któremuś z członków Luxtorpedy rolę w "Barwach Szczęścia"?
- nalegali by wystąpili w "Gwiazdy tańczą na lodzie" lub "Tańcu z gwiazdami"?
Odpowiedzi wszystkie są również na nie...
więc moim zdaniem nie tędy droga. Nie trzeba zajmować czasu antenowego w prime time, żeby być rozpoznawalnym itp.
Zdajemy sobie sprawę, że dłuuuuuga droga przed Nami bez pewności, że się uda, ale jest w Nas dużo energii, ale również pokory. Wiemy na co nas stać, ale nie porywamy się z motyką na słońce. To przede wszystkim wielka frajda dla Nas, jeśli w przeciągu miesiąca sprzedaje się 100 płyt albo na koncert przychodzi 100 osób.
Będzie mi miło Drogi Umbi zobaczyć również Ciebie na naszym koncercie. I to my przyjedziemy do Twojego miasta
(zapewne w tym roku), więc będziesz miał blisko. Już teraz Ciebie zapraszam no i obowiązkowe after party

Twoje pytania podstawię dla przykładu np. pod zespół Luxtorpeda:
- napisali o Luxtorpedzie w "Wielki świat, kuchenny blat" "Gali" lub choćby "Życiu na gorąco"?
- zaprosili Luxtorpedę do "Kawa czy Herbata" lub "Dzień dobry TVN"?
- zaprosiła Luxtorpedę Pani Janina Paradowska lub Jan Wróbel do "Poranka Radia TOK.FM"?
- zaproponowali któremuś z członków Luxtorpedy rolę w "Barwach Szczęścia"?
- nalegali by wystąpili w "Gwiazdy tańczą na lodzie" lub "Tańcu z gwiazdami"?
Odpowiedzi wszystkie są również na nie...
więc moim zdaniem nie tędy droga. Nie trzeba zajmować czasu antenowego w prime time, żeby być rozpoznawalnym itp.
Zdajemy sobie sprawę, że dłuuuuuga droga przed Nami bez pewności, że się uda, ale jest w Nas dużo energii, ale również pokory. Wiemy na co nas stać, ale nie porywamy się z motyką na słońce. To przede wszystkim wielka frajda dla Nas, jeśli w przeciągu miesiąca sprzedaje się 100 płyt albo na koncert przychodzi 100 osób.
Będzie mi miło Drogi Umbi zobaczyć również Ciebie na naszym koncercie. I to my przyjedziemy do Twojego miasta

hubertm
- hubertm
- Kontaktowanie:
tak Umbi, Litza zapracował sobie na to przez ponad 25 lat, dlatego wiem, że przed nami masa pracy
Z tą dupą nie ma problemu. Jak pokażę to poczytasz o nas wtedy na portalu z pieskiem w nazwie. I tak oto przyczynisz się do początku celebryctwa
Co do fanek, Arturze, w Wawie pewnie by tak było. Co do Poznania - nie wiem na ile jest gościnny

Z tą dupą nie ma problemu. Jak pokażę to poczytasz o nas wtedy na portalu z pieskiem w nazwie. I tak oto przyczynisz się do początku celebryctwa

Co do fanek, Arturze, w Wawie pewnie by tak było. Co do Poznania - nie wiem na ile jest gościnny

hubertm
- umberto
- Model i rocznik moto.: ArtBikeGarage Limited Edition
- Województwo: P-wielkopolskie
hubertm pisze:tak Umbi, Litza zapracował sobie na to przez ponad 25 lat, dlatego wiem, że przed nami masa pracy![]()
czymie kciuki Amigo. Mówiąc serio muzycy bardzo mi imponują, zawsze chciałem napierdalać na gitarze z gołą klatą i długimi włosami przed stadem piszczących lasek rzucających staniki na scenę. Niestety klata jak podeptany karton, a włosy to sam wiesz. O zdolnościach muzycznych przez grzeczność nie wspomnę.
hubertm pisze:Z tą dupą nie ma problemu. Jak pokażę to poczytasz o nas wtedy na portalu z pieskiem w nazwie. I tak oto przyczynisz się do początku celebryctwa![]()
O widzisz Hu, nareszcie coś konstruktywnego. Plan jest, spróbuję złapać jakiegoś paparazzi to zrobimy ustawkę.
hubertm pisze:Co do fanek, Arturze, w Wawie pewnie by tak było. Co do Poznania - nie wiem na ile jest gościnny
Jak pokażesz dupę na scenie to z fankami nie powinno być problemu. Chyba, że masz rów niewydepilowany..
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
No i kurwa, oplułem ekran!
umberto, hubertm, artur, wisicie mi piwo. Albo po szklance. Wiecie czego.
Piszę w tym wątku, bo ja naprawdę jestem ściana wschodnia.
umberto, hubertm, artur, wisicie mi piwo. Albo po szklance. Wiecie czego.
Piszę w tym wątku, bo ja naprawdę jestem ściana wschodnia.
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Wchodzę!
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
- hubertm
- Kontaktowanie:
W dniu wczorajszym 24.04.2014 opublikowaliśmy teledysk do jednego z utworów z naszej EP'ki, która ukazała się w grudniu 2013.
Jakby ktoś chciał obejrzeć to zapraszam. Uprzedzam jednak lojalnie, że gołych lasek nie ma, drogich bryk nie ma. Raczej temat bardziej poważny.
Teledysk nie jest przeznaczony dla osób poniżej 18 roku życia
https://www.youtube.com/watch?v=tORnQjYPhIU
Jakby ktoś chciał obejrzeć to zapraszam. Uprzedzam jednak lojalnie, że gołych lasek nie ma, drogich bryk nie ma. Raczej temat bardziej poważny.
Teledysk nie jest przeznaczony dla osób poniżej 18 roku życia
https://www.youtube.com/watch?v=tORnQjYPhIU
hubertm
- Holender
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2005
- Województwo: K-małopolskie
Po tym, co przeszedłeś z moto ostatnio - szacun
Zdecydowanie wolę optymistyczne podejście, u mnie szklanka zawsze do połowy pełna

And any fool knows a dog needs a home,
A shelter from pigs on the wing.
A shelter from pigs on the wing.